Maak kennis met het team van Kiss the Bride

∼ YES YOU MAY ∼

 Het team bestaat uit Renata Janssen en John Phielix die al 20 jaar hun passies met elkaar delen. Samen organiseren zij Kiss the Bride waarmee zij met veel plezier mooie huwelijksreportages verzorgen in binnen- en buitenland. Het vangen van de emoties van uw mooiste dag is voor beiden dé uitdaging om Kiss the Bride vorm te geven.

John is geboren met een camera in de hand en fotografie is zijn lust en leven. Na de fotovakschool heeft hij jaren gewerkt in de fotobranche en sinds 2007 is hij zelfstandig fotograaf en heeft zijn fotostudio in Lelystad. Zijn oog voor detail, perfecte timing en open benadering zorgen voor prachtige huwelijksreportages. Zie portfolio van Kiss the Bride.

Een fotoreportage van jullie huwelijk is een mooie herinnering voor later! Niets is mooier dan dit weer te geven in een schitterend trouwalbum dat speciaal voor jullie wordt gemaakt door Renata. Zij is in staat om, geheel afgestemd op jullie wensen, een album samen te stellen waardoor jullie samen de huwelijksdag met al zijn mooie en ontroerende momenten opnieuw kunnen beleven. 

Graag maken wij een afspraak om jullie te ontmoeten en jullie wensen door te nemen! Neem contact met ons op en hopelijk zien we elkaar snel!

Het team van Kiss the Bride  

 

Scroll Up